maanantai 18. huhtikuuta 2016

Short to shorter


Kävin tuossa kuun vaihteessa päivittämässä pehkoa kuosiin. Värjäysrumban ansiosta jopa lyhyt oli siinä kunnossa, että hiukset katkesivat huolella ihan vain kevyesti nyppäisemällä. Siksi istahdin Tampereen Profissa Antin tuoliin ja pyysin tosi lyhyttä. Antti inspiroitui Hob-academyn tuoreimmista leikkauksista, joita itsekin olin Instagramin puolella ihaillut.



Leikkauksesta tuli lyhyt, kuten toivoin. Eteen kuitenkin jätettiin mittaa. Mun mielestä tosi hyvä, vaikka aluksi harkitsin etuosastakin todella lyhyttä. Tällä kuitenkin saatiin lopputuloksesta tosi naisellinen.


Rakastan hiuksiani lyhyenä! Kasvojen luusto tulee paljon paremmin esiin ja kaikki vaatteet näyttää päällä niin paljon paremmalta ja persoonallisemmalta, kun hiuksissa ei ole liikaa mittaa. Ja no, onhan tää hiustenlaitto paljon vaivattomampaa ja aamusin saa käyttää enemmän aikaa meikkiin kuin hiuksiin.

Leikkauksestahan alkaa olla jo pian 3 viikkoa, joten pian pehko tarvitsisikin uutta ilmettä. Vähän mietin tässä kahden vaiheilla, pidänkö vielä todella lyhyen lookin vai pitäisikö kasvattaa kesäksi vähän pituutta pääliosaan. Sellainen huoleton surffilook olis vähän ajatuksissa. Mitä mieltä olette?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti