torstai 21. huhtikuuta 2016

Cut crease- make up


Ihana kevät aurinko paistoi ulkoa ikkunasta sisälle samalla kun meikkailin Jeffree Starin youtube-videoista inspiroituneena. Oon nyt aika ahkerasti seurannut kyseistä räväkkää persoonaa niin Instagramin, Snapchatin kuin youtubenkin puolella ja ollut todella inspiroitunut hänen meikeistään. Mua on aina oikeastaan kiehtonut kaikki räväkät persoonat, persoonalliset tyylit, omat jutut ja no, kaikki pikkusenkin normeista poikkeava. Sillä Jeffree ei ole ollut poikkeus. Nyt on tosi paljon ollut pitkään pinnalla erilaiset youtubemeikkaajat ja meikki vloggaajat ja kaikki vastaava. On ollut ihana nähdä kuinka taitavat ja itseoppineet ihmiset on päässeet sosiaalisen median kautta pinnalle.


Tänään halusin kokeilla paljon somessa esiintynyttä ja meikkitaiteilijoiden suosimaa cut crease- tyylistä silmämeikkiä. Oon vastaavanlaista tyyliä harrastanut paljon, mutta en ihan tässä muodossa. Tänään lähdin rakentamaan lookkia, missä olisi erisävyisiä nudeja. Nudet on toinen tän hetken yksi kuumimmista termeistä niin meikkien kuin pukeutumisenkin (ja pornon) puolella. Ruskean sävyt vaan toimii niin monella.


Halusin yhdistää muuten suht luonnollisenväriseen silmämeikkiin vahvahkot kissarajaukset, jotka tein Nyxin uudella mousse linerilla, mikä on osoittautunut melkoseksi lemppariksi! Tällä saa todella kestävän rajauksen, tosin ehkä vielä parempi versio tästä saattaisi olla merkin gel liner. Sitä ei vaan saanut ainakaan Tampereen Nyxin pisteeltä.

Meikissä suureksi pääosaksi kuuluu mulla aina huulet, jotka rajaan aavistuksen ylähuulelta yli ja maalaan jollakin näyttävällä värillä. Tälläkertaa valitsin eilen ensimmäisen työpäiväni kunniaksi hankkimani Nyxin lip lingerie- sarjasta sävyn Embellishment. Tykkäsin punan levittyvyydestä ja koostumuksesta, tämä tosin kuivuu melko hitaasti ja jättää huulet aavistuksen tahmeiksi. Sävy on kyllä aivan ihana kylmä ruskea, hieman violetti ja hieman harmaa.



Base:
Loreal Lumi magique foundation N3
NYX HD concealer light/pale
Anastasia Beverlyhills cream countour palette light
Grimas make up powder
Chanel cream blusg 63 Revelation
Nyx powder blush Taupe
Mac mineralize skinfinish Soft & gentle

Brows:
Anastasia Beverlyhills brow dippomade Dark brown

Eyes:
Lumene luomivärinpohjustaja
Grimas eyeshadow 890 & 280
Isadora 50 matte chocolates sävyt 3 ja 5
Maybelline blushed nudes- paletin sävy 2.
Nyx mousse dip liner
Loreal million lashes mascara

Lips:
Nyx lip lingerie Embellishment



Testasin tänään meikin yhteydessä uutta Wishin kautta tilaamaani vaaleaa peruukkia. Ihana malli! Vaikka tällasesta alle kympin peruukista ei paljon saa irti ja tätä tuskin kehtaa ihmisten ilmoilla pidellä, niin on tästä paljon iloa meikkien kuvaamiseen ja sosiaalisessa mediassa huoraamiseen. Samalla sain todisteita siitä, että pitkä vaalea tukka voisi olla mun juttu. Vaatisi muutaman vuoden kasvattelua... Ei ehkä ihan mun kärsivällisyyteen istu tuo kasvattaminen. Ajattelin kesäksi kasvattaa pääliosaa selkeästi pidemmäksi, mutta en tiedä jaksaako siitä sitten jatkaa. Katsotaan.


Mitä mieltä olette lookista? Entä pitkä tukka, yes or no? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti